Вратарят Динко Хоркаш от скоро е в Локомотив Пловдив, но вече впечатли

...
Вратарят Динко Хоркаш от скоро е в Локомотив Пловдив, но вече впечатли
Коментари Харесай

Вратарят на Локо: Имаме най-добрите фенове в България!

Вратарят Динко Хоркаш от скоро е в Локомотив Пловдив, само че към този момент впечатли със своите мощни изяви на терена! Хърватинът даде изявление пред клубната телевизия преди турнирния мач против ЦСКА 1948, който е в понеделник.

Стражът разкри по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето му в Локомотив, изрази възхищението си от почитателите на „ черно-белите “ и показа упованията си за срещата с „ алените “.

„ Аз съм младеж на Динамо Загреб. Когато пристигна офертата от Локомотив, аз я одобрих, тъй като разбрах доста положителни неща за града, за клуба, и за това, че са извоювани доста титли в последните сезони. Когато пристигнах тук, видях, че съблекалнята е като едно огромно семейство. Всички ме одобриха доста бързо. Треньорите са доста положителни. Очакванията им към нас са огромни, само че считам и знам, че можем да ги оправдаем “, заяви Динко Хоркаш.

„ Усетих магията на почитателите, когато бях титуляр за първи път за Локомотив. Те са невероятни! Смятам, че имаме най-хубавите почитатели в България. Те са нашият дванадесети състезател във всеки мач. Разчитаме на тях и им отвръщаме с положителни игри “, добави още хърватинът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР